FIRA DEL LLIBRE DE 2a Mà 2014 – 6 d’abril de 2014

Ja arriba Sant Jordi i com ja és tradició, arriba també la fira del llibre de segona mà.

Recollirem llibres i CD/DVD’s de segona mà en bon estat cada dia a partir de dilluns 31 de març al 4 d’abril, de 9:00 a 9:30h i de 16:15 a 16:45 a l’entrada principal. No recollirem vídeos VHS/BETA. Després aquests llibres i CD/DVD’s es venen a la fira a preus molt econòmics (per exemple a 1€, 2€…). Aquests diners després s’utilitzen majoritàriament en la festa de fi de curs./span>

A a la fira d’enguany tindrem quatre convidats, tres escriptors/es i una il·lustradora !!!

Aquests seran l’escriptor, Marc Donat, autor dels llibres “El regal perdut del pare Noel”, “La rateta i el gat” i “L’última bandera”. Una escriptora, Silvia G.Guirando, autora dels llibres “Els colors oblidats”, “La inspiració adormida” i “El despertar”. La escriptora de poemes, Gemma Peres, autora del llibre “Des de les rajoles”. I finalment la il·lustradora, Esther Burgeño, que entre altres ha fet “El regal perdut del pare Noel”. Si teniu algun dels seus llibres, els podeu portar per a què us els signin, i si us ve de gust també en podreu comprar algun el dia de la Fira.

Aquest any, els convidats organitzaran uns tallers de lectura, amb la idea que els nens/es i adults puguin participar i gaudir dels llibres.

Com ja es tradició, podreu participar a la Quina Carbassera per recaptar diners per a la festa de curs. Serà molt divertit i us podreu endur uns premis super especials !!!!

NOVETAT: Aquest any, al finalitzar la Fira s’ha organitzat un dinar de germanor, on cadascú portarà alguna cosa per menjar i compartir entre tots.

I, com no podia ser d’altra manera, tindrem el nostre habitual servei de bar i montaditos; les paradetes de gots reutilitzables i la de samarretes de l’escola… amb ofertes molt econòmiques de la samarreta commemorativa del 10è Aniversari de l’escola!!!!

MOLT IMPORTANT: Recordeu-vos de portar el got reutilitzable!!!

Organitza: AMPA, les mares i els pares enllaç i famílies de primer per finançar les festes de l’escola.

firallibre_2014
Cartell realitzat per: Carles de la Prida

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari